Zawartość strony systemu
rozpoznawania znaków drogowych
można skasować w menu ustawień
na stronie systemu rozpoznawania
znaków drogowych, wybierając
Zresetować i potwierdzając przez
naciśnięcie SET/CLR na dźwigni
kierunkowskazów lub
na
kierownicy.
W celu skasowania zawartości strony
można również nacisnąć SET/CLR
lub
i przytrzymać przez trzy
sekundy.
Jeśli zerowanie systemu powiedzie się, rozlegnie się sygnał dźwiękowy i do czasu wykrycia następnego znaku drogowego lub wczytania go z danych kartograficznych systemu nawigacyjnego będzie wyświetlany poniższy "znak domyślny".

W pewnych przypadkach system rozpoznawania znaków drogowych zostaje wyzerowany automatycznie.
Mocowanie fotelika tylem do kierunku jazdy przy pomocy pasa biodrowego
(Niektóre modele)
Aby prawidłowo zamocować fotelik na
środkowym siedzeniu przy pomocy
pasa biodrowego należy prowadzić pas
mocujący zgodnie z instrukcją producenta
fotelika i zapiąć klamrę pasa.
Następnie należy mocno pociągnąć za
lu ...
System Brake Assist
System ten uaktywnia się w
przypadku gwałtownego wciśnięcia
pedału hamulca do oporu, powodując
doprowadzenie do hamulców
poszczególnych kół maksymalnego
ciśnienia.
Zadziałanie systemu Brake Assist
można rozpoznać po ...
Oświetlenie lusterka kosmetycznego
Naciśnij wyłącznik, by włączyć lub
wyłączyć oświetlenie.
: Lampka ta włączy się,
jeśli
zostanie naciśnięty ten przycisk.
: Lampka ta wyłączy się,
jeśli
zostanie naciśnię ...